Narin'in cinayetine ortak çağrı: Olay tüm yönleriyle açığa çıkarılsın

Narin'in cinayetine ortak çağrı: Olay tüm yönleriyle açığa çıkarılsın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 8 yaşındaki Narin’in ölümüne ilişkin ortak bir çağrıda bulundu.

Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katledenlerin adalet önünde hesap vermesini sağlayacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Olayın tüm yönleriyle açığa çıkarılması ve kamuoyunun bu süreçte hızlı ve doğru bilgilendirilmesini temenni ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, idamın getirilmesi çağrısında bulundu. Destici “Ona bu kötülüğü yapanları, ibreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “Bu tür acıların bir daha yaşanmaması amacıyla gerekli yasal düzenlemelerin Meclis’te bulunan tüm siyasi partilerin ortak sorumluluğuyla bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN