Narin'in amcası asıl şimdi yandı! Her şeyi silmişti ama...

Narin'in amcası asıl şimdi yandı! Her şeyi silmişti ama...

Türkiye'yi sarsan Narin olayında yeni gelişmeler aktarıldı. Cesedi bugün bulunan 8 yaşındaki Narin'in baş şüphelisi olarak bilinen amcasına cevap ünlü gazeteciden geldi. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Narin'in cesedi uzun arayışların sonunda bulundu. Türkiye'yi ayağa kaldıran 8 yaşındaki kız çocuğu hakkında araştırmalar sürüyor. Yazışmaları silen amcası hakkında beklenen cevap ünlü gazeteciden geldi. İşte Narin'in amcasını yakan detay...

MESAJLARIN GELMESİ AN MESELESİ

8 Yaşındaki Narin'in cesedi bugün bulunmuştu. Narin'in cesedinin bulunduğu haberi Türkiye'yi sarsarken, gözler yeniden geçtiğimiz günlerde tutuklanan Narin'in amcasına çevrildi.

Gazeteci Özlem Gürses, Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir detayı sosyal medya hesabından paylaştı. Gürses'in iddiasına göre, cinayetten tutuklanan Narin’in amcası, gözaltına alınmadan önce tüm WhatsApp yazışmalarını silmişti. Ancak Türkiye'nin Meta ile görüşme yaptığı ve bu mesajların geri getirilmesinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

kayip-narin-sicak-gelisme-kusmuk-kan-ve-diski-ornekleri-eslesti.jpg

Gürses, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Meta’yla görüşmüş… Narin cinayetinde amcanın yok ettiği, sildiği bütün yazışmaların bulunması an meselesi imiş… Salı’ya kadar dosya önemli ölçüde aydınlanmış olacak anlaşılan."

Bu iddialar, Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Soruşturma kapsamında Narin’in amcası daha önce "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Silinen yazışmaların bulunması halinde cinayetin aydınlatılmasında kritik bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN