Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat dünya starını kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat dünya starını kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda hangi futbolcuların takımdan ayrılacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat dünya starını kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Başkan Hasan Arat dünya starını kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Beşiktaş 30 yaşındaki Hırvat oyuncu Ante Rebic'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

yeni-proje-2024-08-01t094148-733.jpg

HASAN ARAT DÜNYA STARINI KAPININ ÖNÜNE KOYDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Beşiktaş Hırvat oyuncu Ante Rebic'in sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada; Ante Rebic'le Yollarımız Ayrıldı Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Ante Rebic'in sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcumuz Ante Rebic ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir." ifadeleri yer aldı.

yeni-proje-2024-08-01t094203-978.jpg

Siyah beyazlılar 30 yaşındaki oyuncuyu geçtiğimiz sezon Milan'dan kadrosuna katmıştı. Beşiktaş formasıyla 22 maça çıkan Rebic, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN