Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Osimhen'in intikamını aldı: Juventus'un yıldızı artık Fenerli

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Osimhen'in intikamını aldı: Juventus'un yıldızı artık Fenerli

Transfer sezonunun son günlerinde Fenerbahçe'den dev hamle geldi. Galatasaray'a atılan büyük transfer çalımı camiayı sarstı. Osimhen'in ardından Ali Koç'un hamlesi intikam niteliğinde oldu. İşte Juventus'un genç yıldızı Fenerbahçe'de...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki transfer rekabeti noktalandı. Osimhen transferine karşılık olarak Ali Koç'tan beklenen hamle geldi. Juventus'un yıldızı artık sarı lacivertli formayı giyecek. İşte Fenerbahçe'nin son hamlesi...

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER ÇALIMI

Osimhen'i kadrosuna katarak büyük sükse yapan Galatasaray Sırp yıldızın da peşine düşmüştü. Napoli'den dünyanın en iyi 3 forvetinden biri olarak gösterilen Victor Osimhen'i kiralayan Galatasaray, sol kanada da dünya çapında takviye peşindeydi.

Süper Lig'de transfer yarışının son kazananı Fenerbahçe oldu! Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Sırp yıldız Filip Kostic, ezeli rakip Fenerbahçe'yi tercih etti. Juventus'ta forma giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu, sarı-lacivertli kulüple kiralık olarak anlaşmaya vardı.

mourinho-o-yildizi-hic-dusunmeden-veto-etti-manchesterdan-gondermisti-17176024384948.jpg

JOSE MOURİNHO ETKİSİ

Galatasaray, Napoli’den kiraladığı Osimhen transferiyle büyük bir sükse yaparken, sol kanada Filip Kostic’i eklemeyi planlıyordu. Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı ve Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesindeki Sırp yıldızı kaptı. Kostic'in Fenerbahçe'yi tercih etmesindeki en büyük etken, takımın başında José Mourinho’nun bulunması olarak gösterildi.

eintracht-frankfurt-v-vfb-stuttgart-bundesliga-5caafc846bc53c96ad000001.webp

DÜNYA ÇAPINDA TAKVİYE

Filip Kostic’in bu gece İstanbul’a ineceği ve yarın Fenerbahçe’ye resmi imzayı atacağı öğrenildi. Bu transferle birlikte Fenerbahçe, sol kanadına dünya çapında bir takviye yaparak kadrosunu daha da güçlendirdi.

Ezeli rakipler arasında yaşanan bu transfer kapışması, sezon öncesi rekabetin iyice kızıştığını gösterirken, Fenerbahçe’nin Mourinho etkisiyle büyük bir avantaj yakaladığı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN