Fenerbahçe, Filip Kostić’in transferini gerçekleştirdiğini duyurdu

Fenerbahçe, Filip Kostić’in transferini gerçekleştirdiğini duyurdu

Fenerbahçe, Juventus'tan Filip Kostić’in transferini gerçekleştirdiğini resmen duyurdu. Filip Kostic'in kiralık transferi konusunda Juventus'la anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde önemli bir hamle yaparak Filip Kostić’i kadrosuna kattığını açıkladı. Juventus ile yapılan anlaşma sonucunda Kostić, yeni sezon için Fenerbahçe'nin renklerine bağlandı. Geçtiğimiz sezon Serie A’da dikkat çeken performansıyla bilinen Kostić, sarı-lacivertli ekibin sol kanadını güçlendirecek. Transferin detayları ve sözleşme şartlarıyla ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna bir takviye daha yaptı. Sarı-lacivertliler, Sırp kanat oyuncusu Filip Kostic'in kiralık transferi konusunda Juventus ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:

"Kulübümüz, Filip Kostic’in kiralık transferi konusunda kulübü Juventus FC ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Kostic sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edilmiştir."

Sol bek ve sol açık olarak görev yapabilen Kostic, geçen sezon 33 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı. Tecrübeli futbolcunun Juventus ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

3i.jpg

KOSTIC KİMDİR?

1 Kasım 1992 tarihinde Sırbistan'ın Kragujevac kentinde doğan Filip Kostic, futbolculuk kariyerine aynı kentin takımı Kragujevac'ta başladı.

Daha sonra sırasıyla Radnicki 1923, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Kostic, 2022 yılının ağustos ayında 14.7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a transfer oldu.

Kostic, Sırbistan Milli Takım formasını da 64 kez giyerken, 3 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN