Festival Park Yenikapı'da buluşma: İstanbul Festivali başladı

Festival Park Yenikapı'da buluşma: İstanbul Festivali başladı

İstanbul Festivali, bugün Manga konseriyle başlayarak 18 Ağustos'ta Melike Şahin konseriyle sona erecek ve birçok ünlü sanatçıyı ağırlayacak.

İstanbul Festivali bugün Festival Park Yenikapı'da Manga konseriyle başlıyor ve 18 Ağustos'ta Melike Şahin konseriyle sona erecek. Festival, dünya standartlarında bir yaşam festivali olarak niteleniyor ve birçok popüler grup ile sanatçıyı ağırlayacak.

Festivalde sahne alacak sanatçılar arasında Semicenk, Duman, Mor ve Ötesi gibi ünlü isimler yer alıyor. Ayrıca, Reynmen, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio ve Pinhani de festivalde performans sergileyecek.

Festivalin biletleri 300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş olup, biletler İstanbul Festivali'nin resmi internet sitesi olan istanbulfestivali.com üzerinden satın alınabiliyor.

Festival Park Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali, katılımcılara çeşitli etkinlikler ve performanslar sunarak unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN