Mardin'de kayıp olan dört çocuk annelerinin yanında çıktı

Mardin'de kayıp olan dört çocuk annelerinin yanında çıktı

Mardin'de Midyat'a bağlı Ziyaret Mahallesi'nde yaşayan dört kardeşten dünden beri haber alınamadı. Kayıp çocukların isimlerinin Muhammet, Sibel, Münir ve İdris olduğu öğrenilirken, dört kardeşin annelerinin de kayıp olduğu bildirildi. Bugün ise dört çocuğu annesinin götürdüğü ve çocukların bulunduğu bildirildi.

Türkiye, 19 gün boyunca kayıp olan ardından Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölüm haberiyle sarsılırken, bir kayıp çocuk vakası da Mardin'den geldi.

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Ziyaret Mahallesi'nde yaşayan dört kardeşin kaybolduğu haberi, bölgede büyük endişeye yol açtı. Dünden beri kendilerinden haber alınamayan kardeşler, tüm aramalara rağmen bulunamazken, çocukların annelerinin götürdüğü tespit edildi.

DÖRT KARDEŞ SAATLERDİR KAYIP

Kayıp kardeşlerin isimleri belirlenirken çocukların Muhammet (15), Sibel (14), Münir (9) ve İdris (8) olduğu öğrenildi. Çocukların anneleriyle olduğu tespit edilirken, bulunduğu bildirildi.

Olayı, Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla da gündeme taşındı. Çiçek, "Mardin / Midyat’a bağlı Ziyaret Mahallesi'nde yaşayan 4 kardeşten saatlerdir haber alınamıyor. Muhammet (15), Sibel (14), Münir (9) ve İdris (8) isimli kardeşler her yerde aranıyor" ifadelerini kullanarak durumu duyurdu.

Çiçek ardından, çocukların bulunduğunu bildirerek şu ifadeleri kullandı:

"Bulundular Baba çocukların bulunduğu haberini yayındayken bana mesaj atarak söyledi. Duyarlılık gösteren her kese teşekkürler"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN