Kullanılmış yağlar çöp olmasın! Ankaralı Belediyeden büyük hizmet! Atık yağ getirene bulaşık deterjanı hediye

Kullanılmış yağlar çöp olmasın! Ankaralı Belediyeden büyük hizmet! Atık yağ getirene bulaşık deterjanı hediye

Ankaralı vatandaşlar yeni hizmet ile sevinçten havalara uçacak. Evde kullanılmış yağlarınız artık çöpe gitmesin. Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Ankaralı Belediye atık yağ getiren vatandaşlara bulaşık deterjanı hediye ediyor. İşte tüm detaylar…

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından yeni bir faaliyete geçildi. Çevre kirliliğinin önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla önemli bir projeye imza atan Sincan Belediyesi, atık yağ getiren vatandaşlara bulaşık deterjanı hediye ediyor. İşte tüm detaylar…

ATIK YAĞLAR ÇÖP OLMASIN

Evde bulunan atık yağları toplamak için ekipleri görevlendiren Sincan Belediyesi, vatandaştan aldığı yağ karşılığında bulaşık deterjanı hediye ediyor. Toplanan atık yağlar geri dönüştürülerek üretime katkı sağlanırken sıfır atık çalışmaları doğrultusunda ödül kazanan Sincan Belediyesi çevreyi korumaya devam ediyor.

Sincan'da Atık Yağ Getirene Hediye - Bizim Ankara

Bitkisel atık yağların çevreye vereceği zararları ortadan kaldırmak amacıyla örnek bir projeye imza atan Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje ile birlikte gündeme geliyor. Vatandaşın evine kadar giderek bitkisel atık yağları alan belediye her 5 litrelik atık yağ için 2 litrelik bulaşık deterjanı hediye ediyor. Bu yağların içme sularına, toprağa ve altyapı sistemine karışarak çevreye verdiği zararların önüne geçilmesi amacıyla sık sık vatandaşlara da bilgilendirme yapılıyor.

Sincan Belediyesi'nden Çevre Dostu Proje! - Ankara'dan Son Dakika; Ekonomi, Finans ve İş Dünyası Haberleri

HEMEN EKİPLERİ ARAYIN

Evde topladığı 5 litrelik atık yağı Sincan Belediyesi ekiplerine teslim etmek isteyen vatandaşların ‘444 4 762' nolu Çözüm Merkezi'ni arayarak başvuruda bulunabileceği belirtildi. Gelen talepler doğrultusunda harekete geçen ekipler adreslere giderek yağları teslim almaktadır. Adreslerden alınan yağlar Sincan Belediyesi 1. Sınıf Atık Merkezi’nde toplanırken bitkisel atık yağ geri dönüşümü yapan lisanslı firmalara teslim ediliyor. Firmalar tarafından yeniden dönüştürülen yağlar ise ekonomiye kazanç sağlıyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN