Narin'i abisi öldürdü, amcası taşıdı! Cinayet uzmanından flaş açıklama: "Asıl şüpheli ağabey"

Narin'i abisi öldürdü, amcası taşıdı! Cinayet uzmanından flaş açıklama: "Asıl şüpheli ağabey"

Türkiye’yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor. Dün sabah saatlerinde ölüm haberi gelen küçük Narin’in sır dolu ölümüyle ilgili, cinayet uzmanından flaş açıklama geldi. O açıklamaya göre herkesin düşüncesinin aksine asıl şüpheli amca değil ağabey…

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde meydana gelen trajik olay, geniş bir soruşturma sürecini başlattı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda oluşturulan özel ekipler, 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için 19 gün boyunca kesintisiz çalışırken, dün sabah saatlerinde, Narin Güran'ın cansız bedeni köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, Eğer Tutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulundu.

Yapılan ilk incelemenin ardından, Narin Güran'ın cenazesi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayın ardından Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 24 kişiyi gözaltına aldı ve sorgulama işlemleri başladı..

KAPSAMLI SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın kapsamlı şekilde sürdüğünü duyurdu. Tunç, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını belirterek, adli sürecin titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

yeni-proje-002.jpg

CİNAYET UZMANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cinayet uzmanı emekli polis Savaş Kurtbaba ise olayla ilgili dikkat çeken bulgularını paylaştı. Kurtbaba'ya göre, Narin Güran’ın amcası cinayette sorumlu değil, sadece cesedi taşıma işini üstlendi. Kurtbaba, şunları söyledi:

  • "Amca öldürmedi, yalnızca taşıdı. Asıl şüpheli bana göre ağabey."
  • "Çocuğun kolundaki diş izleriyle ilgili yanlış yorumlar yapıldı. Adli Tıp raporu bu diş izlerinin ağabeye ait olduğunu belirtmiyor, sadece kimliğinin belirlenemediğini söylüyor. Bunun sebebi ise doku kendini tamir ettiği için izlerin silinmiş olması. Ayrıca 9 gün geçmiş durumda."

Kurtbaba, diş izlerinin, Narin Güran’ın ağabeyine ait olduğunu öne sürerken, bu izlerin zamanla silinmiş olabileceğini ve bu nedenle adli tıpta kimliklerinin belirlenemediğini vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN