İşte Benim Stilim All Star’dan Nihal Candan’ın çocukluk resmi ortaya çıktı

İşte Benim Stilim All Star’dan Nihal Candan’ın çocukluk resmi ortaya çıktı

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Nihal Candan çocukluk resminin ortaya çıkması üzerine zor anlar yaşadı. Nihal Candan'ın çocukluk resmi İşte Benim Stilim'e damga vurdu.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında Çiğdem Çelik ile tartışmaya başlayan Nihal Candan’ın çocukluk resmi ekrana gelince genç yarışmacı şok oldu.

15-09/21/nihal-candan.png

Nihal Candan fotoğrafa "Bu kadarı da ağır ya..." derken resmi gören stüdyodaki yarışmacılarından 'ooo..." nidaları yükseldi.

Kiloları ile ‘İşte Benim Stilim All Star’ yarışmacılarına fark atan Nihal Candan'ın çocukluk resmi de şimdilerde kilo veren yarışmacının bu sorununun stüdyada tartışılmasına neden oldu.

Çiğdem Çelik kendisiyle dalga geçen Nihal Candan'ın resminin ekrana verilmesini isteyince olay resim gün yüzüne çıktı.

Nihal Candan’a bu fotoğrafın ardından "tosuncuk" yorumları yapıldı. İşte Benim Stilim All Star sunucusu Öykü Serter de fotoğrafa yorum yaptı. Nihal Candan'ın bu resminin ortaokul yıllarına ait olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN