Otomobil devi Türkiye için start verdi! Yeni elektrikli modeli piyasayı kasıp kavuracak! Fiyatı belli oldu

Otomobil devi Türkiye için start verdi! Yeni elektrikli modeli piyasayı kasıp kavuracak! Fiyatı belli oldu

Otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Son yıllarda Türkiye'de otomobil piyasasını sarsan Çinli üreticiler yeni aracı için Herkese heyecanlandırdı. İlk elektrikli otomobili Türkiye'de satışa çıkarılacak. İşte tüm detaylar…

Otomotiv sektöründe son yıllarda Çinli üreticiler sık sık karşımıza çıkıyor. Farklı model ve fiyat seçenekleri ile herkese uygun araç modelleri bulunurken Çinli üretici Lynk&Co, tamamen elektrikli ilk aracı için Türkiye'de start verdi. İşte tüm detaylar…

ÇİNLİ ÜRETİCİ YENİDEN TÜRKİYE’DE

Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına hızlı bir dönüş yapıyor. Lynk&Co, ilk kez tamamen elektrikli aracı için tanıtımını tamamladı. Zero ismini taşıyan elektrikli Sedan model aracı Geely’nin diğer sedanları Zeekr 007 ve Galaxy E8’den farklı olarak premium sınıfında yer alırken performans olarak da diğer kategorilerden yukarıda yer alacak.

Lynk & Co Türkiye'ye geliyor!

FİYATI BELLİ OLDU

Hem fiyatıyla hem de performansıyla diğer modellerden Daha yukarıda bir konumda yer alacak olan Zero, Geely’nin kendi ürettiği LFP batarya ve CATL’nin Qilin bataryası ile birlikte piyasada yer alacak. Aracın resmi tanıtımı 12 Haziran'da gerçekleşirken Lynk&Co Zero’nun başlangıç fiyatının 40.000 dolar seviyesinde yer almasıyla birlikte yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN