Erken seçim tartışmalarına CHP'li Yücel'den yanıt: Halk istediği zaman olur

Erken seçim tartışmalarına CHP'li Yücel'den yanıt: Halk istediği zaman olur

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, erken seçimin önümüzdeki yıl çok daha ciddi şekilde tartışılacağını belirtti. Yücel, "Hükümet bu politikalarıyla devam ederse halkın sabrı taşabilir. Erken seçim, halkın istediği zaman gerçekleşmelidir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, erken seçim tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. CHP Manisa İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Yücel, "Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki seneye ciddi ciddi konuşacağız" diyerek dikkatleri çekti.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Manisa İl Danışma Kurulu toplantısında, CHP'nin önemli isimleri bir araya geldi. Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve il ile ilçe teşkilatları katıldı.

Toplantının gündeminde erken seçim tartışmaları ve CHP'nin stratejileri yer aldı. Yücel, konuşmasında erken seçim tartışmalarına değinerek, "Bir erken seçim tartışması sürüp gidiyor. 3 ay önce seçimden çıktık. İnsanlar belediye başkanını, belediye meclis üyelerini seçti. Yani yerel yöneticileri seçti. Şimdi o yeni seçilen belediye başkanlarının hizmet etme zamanı. Bugün erken seçimi konuşmuyoruz ama belki seneye ciddi ciddi konuşacağız" ifadelerini kullandı.

'HALK BUNA DAYANAMAZ ERKEN SEÇİM HALK İSTEDİĞİ ZAMAN OLUR'

Erken seçim konusuna dair açıklamalarını sürdüren Yücel, mevcut milletvekili sayılarının erken seçime gitmeye yetmediğini belirterek, "Bizim milletvekili sayımız erken seçime götürmeye yetmiyor. Ama bu şekilde yönetmeye devam ederlerse halk buna dayanamaz. Erken seçim halk istediği zaman olur" dedi.

Yücel, Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik duruma da dikkat çekerek, mevcut yönetimin politikalarını eleştirdi. "Halkın ekonomik sıkıntılarının giderek arttığı bir dönemde, mevcut hükümetin bu şekilde devam etmesi mümkün değil. Halkın sesine kulak vermek zorundalar" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan diğer isimler de erken seçim tartışmaları ve CHP'nin gelecekteki stratejilerine dair görüşlerini paylaştılar. CHP Manisa milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak, yeni seçilen belediye başkanlarının halk için çalışmaları gerektiğini ifade ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ise yerel yönetimlerin projeleri ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vererek, Manisa'nın geleceği için yapacakları projelerden bahsetti. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, il ve ilçe teşkilatlarının birlik içinde çalışarak halkın beklentilerine yanıt vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN