İçinde çocuk olduğunu fark etmeden arabayı çalmaya çalıştılar! Direnen aileye silahla ateş ettiler

İçinde çocuk olduğunu fark etmeden arabayı çalmaya çalıştılar! Direnen aileye silahla ateş ettiler

Araba hırsızları, içinde çocuk bulunan bir aracı çalmaya çalıştı. Aile duruma engel olmaya çalışınca hırsızlar bu kez ateş açarak duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

ABD'nin Mississippi bölgesinde Heather Allen ve ailesi evlerinin garaj kapısının önünde güpegündüz hırsızlar tarafından pusuya düşürüldü.

Heather Allen ve oğulları arabanın dışındayken, en büyük oğlu, kızı ve iki torunu aracın içinde kaldı. Bu sırada hırsızlara arabanın yanına yaklaşarak aileyi, "Anahtarları ver" diyerek tehdit etmeye başladı.

icinde-cocuk-oldugunu-fark-etmeden-arabayi-calmaya-calistilar-3-001.jpg

PANİK ANLARINI ANLATTI

Mynet'te yer alan habere göre, hırsızlara müdahale etmek için aracın önüne atlayan anne saldırganların silahını ateşlemeye başladığını söyledi. Sadece 3 aydır bölgede yaşadıklarını ifade eden ve taşınmaya karar verdiklerini söyleyen Heather Allen, "Uyuyamıyorum. En büyük oğlumun endişesi had safhada. Korkudan dışarı bile çıkmak istemiyorlar" dedi.

Jackson Polis Departmanı (JPD), arabanın çalındığı yerden sadece iki blok ötede aracı bulmayı başardı. Polis şefi yaptığı açıklamada saldırganların kimliklerinin tespit edildiğini ve hâlâ tutuklanamadıklarını söyledi.

icinde-cocuk-oldugunu-fark-etmeden-arabayi-calmaya-calistilar-2-001.jpg

icinde-cocuk-oldugunu-fark-etmeden-arabayi-calmaya-calistilar-4-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN