Bakan Şimşek: Singapur’da verimli temaslarda bulunduk

Bakan Şimşek: Singapur’da verimli temaslarda bulunduk

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Singapur'da yatırımcılarla temaslarda bulundu. Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görüşmelerin verimli geçtiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Singapur'da yatırımcılarla bir araya geldi.

Singapur Devlet Başkanı Tharman Shanmugaratnam ve Maliye Bakanı Lawrence Wong ile bir araya gelen Bakan Şimşek, dijital dönüşüm, yenilenebilir enerji ve start-up’ların desteklenmesi alanları başta olmak üzere potansiyel işbirliği alanlarımızda verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Şimşek, Singapur'da gerçekleştirdiği toplantılara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"SİNGAPUR’DA VERİMLİ TEMASLARDA BULUNDUK"

Singapur'daki görüşmelerin verimli geçtiğini söyleyen Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Singapur’da verimli temaslarda bulunduk.

Kurumsal yatırımcılar ve reel sektör temsilcilerine istikrar ve reform programımızın olumlu sonuçlarını sunduk.

Devlet Başkanı kıymetli dostum Sayın Tharman Shanmugaratnam ve Başbakan ve Maliye Bakanı Sayın Lawrence Wong (@LawrenceWongST) ile dijital dönüşüm, yenilenebilir enerji ve start-up’ların desteklenmesi alanları başta olmak üzere potansiyel işbirliği alanlarımızda verimli görüşmeler yaptık.

Mali Eylem Gücü’nün (FATF) Genel Kurul toplantısında kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanıyla mücadelemizde gelecek dönem vizyonumuzu anlattık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN