İstanbul, Ankara, Şanlıurfa ve diğer 3 il! Bakanlık duyurdu: Sudan ucuz arsa satılacak

İstanbul, Ankara, Şanlıurfa ve diğer 3 il! Bakanlık duyurdu: Sudan ucuz arsa satılacak

Birikimlerini yatırım yaparak kullanmak isteyenlere müjde! 6 ilde muhtelif arsalar satışa çıkarıldı. Sudan ucuz, üstelik 24 ay vadeyle satılacak! Peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim yapılacak. Bakanlık duyurdu...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 51 farklı ilde 865 muhtelif arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Satışlar, yüzde 25 peşinat ödemesi ve 24 ay vade seçeneğiyle gerçekleştirilecek. Ayrıca, peşin ödeme yapmak isteyenler için yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

YENİ ARSA SATIŞLARI BAŞLIYOR

Bakanlık, vatandaşların yatırım yapmalarına olanak sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir arsa satış programı başlatıyor. 51 ilde yapılacak satışlar kapsamında, İstanbul'da 31, Ankara'da 37, Malatya'da 139, Mardin'de 16, Samsun'da 113 ve Şanlıurfa'da 119 arsa satışa sunulacak. Toplamda 865 muhtelif arsa, yatırımcılarını bekliyor.

İHALE TARİHLERİ VE KATILIM ŞARTLARI

Satışlar için ihaleler, 9-10-11 Temmuz tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak ve online katılım mümkün olacak. Yüz yüze katılım sağlamak isteyenler ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya Ankara ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece İstanbul adreslerinde bulunabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN