Fidan, Kosova Dışişleri Bakanı Gervalla-Schwarz ile görüştü

Fidan, Kosova Dışişleri Bakanı Gervalla-Schwarz ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde düzenlenen Türkiye-Bosna Hersek-Hırvatistan Üçlü Danışma Mekanizması Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu sırada Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla-Schwarz ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-Bosna Hersek-Hırvatistan Üçlü Danışma Mekanizması Dışişleri Bakanları Toplantısı için Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde temaslarda bulundu. Toplantı çerçevesinde Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla-Schwarz ile bir araya gelen Fidan, bölgesel iş birliği ve ortak çıkarlar konularını ele aldı.

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Dubrovnik’te düzenlenen Türkiye, Bosna-Hersek, Hırvatistan Üçlü Danışma Mekanizması Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında Kosova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Diaspora Bakanı Donika Gervalla-Schwarz ile bir araya geldi" şeklinde ifadelere yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN