Başkan Zeyrek, “Siyaset 31 Mart’ta bitti, 1 Nisan sabahı hizmet başladı”

Başkan Zeyrek, “Siyaset 31 Mart’ta bitti, 1 Nisan sabahı hizmet başladı”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’yı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette yapılacak hizmetlerde iş birliği mesajı veren Başkan Zeyrek, “Siyaset 31 Mart’ta bitti. 1 Nisan sabahı hizmet başladı” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’yı ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Başkan Cıllı, Başkan Zeyrek’i 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde elde ettiği başarılı sonuç nedeniyle tebrik etti.

“5 Yıl Boyunca El Ele, Kol Kola Hizmet Edeceğiz”

Başkan Zeyrek de Başkan Cıllı’ya tebriklerini ileterek, “Manisamıza 5 yıl boyunca el ele, kol kola hizmet edeceğiz. Sizleri de tebrik ederim. Güzel bir seçim dönemi oldu. Vatandaşımız anahtarı size bıraktı. İnşallah Saruhanlımıza da iyi hizmetleri hep birlikte yaparız. Birlikte yürüttüğümüz projeler var. Onları öncelikle bitiririz. Sonrasında Büyükşehir olarak Saruhanlı’ya yapmak istediğimiz hizmetler var. Onları hayata geçiririz. Siyaset 31 Mart’ta bitti. 1 Nisan sabahı hizmet başladı. Burada 1 buçuk milyon kişinin Belediye Başkanı olarak halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Burada partili var, partisiz var; politik var apolitik var. Herkese bizim kapımız sonuna kadar açık. Görev süremiz boyunca kanunların el verdiği oranda tüm yurttaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götürmek bizim önceliğimiz olacak” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN