Bu 7 ilin kaçacak yeri yok! Prof. Ercan'dan diken üzerinde uyuyacak deprem açıklaması, tek tek sıraladı

Bu 7 ilin kaçacak yeri yok! Prof. Ercan'dan diken üzerinde uyuyacak deprem açıklaması, tek tek sıraladı

Türkiye dört bir koldan sağlanmaya devam ederken uzman isimlerden gelen açıklamalar da herkese tedirgin ediyor. Prof. Övgün Ahmet Ercan, kaçacak yerleri yok diyerek 7 şehri işaret etti. Burada yaşayanların gözüne uyku girmeyecek.

Soma'da 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Bingöl Karlıova'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İki depremin ardından çarpıcı Bir açıklamada bulunan Prof. Övgün Ahmet Ercan, deprem beklentisi olan 7 bölgeyi işaret etti. Bingöl Karlıova depreminin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Ercan, deprem riskini belirtmek için dikkat çeken ifadeler kullandığı.

HERKES TEDİRGİN UYUYACAK

Prof. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte herkese tedirgin etti. Türkiye'nin hiçbir yerinde deprem olmasa 7 bölgede deprem olabileceğini işaret eden Ercan, "Türkiye'de hiçbir yerde deprem olmasa Karlıova'da, Erzincan'da, Denizli'de, Fethiye'de, Akyazı'da, Kahramanmaraş'ta, Çukurova'da deprem olur" sözlerini dile getirdi.

ahmet-ercan.jpg

Deprem bilimcilerin uzun süredir vurguladığı Bingöl Karlıova hattı dikkat çekerken depremin ardından Bingöl Karlıova'da meydana gelen 4.0 şiddetindeki depremi işaret etti. Karlıova-Erzincan bölgesi ile birlikte Karlıova-Göynük arasının problemli olduğu belirtilirken küçük depremler de olsa herkesi tedirgin ettiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN