Koyunu yerden yere vurdu suçu hayvanın üzerine attı: Hastaydı, sürünün gerisinde kalıyordu

Adana’da koyunu tekmeledikten sonra havaya kaldırarak yere vuran besici Abdulcabbar T., gözaltına alındı. Hayvana işkence yapan şahıs, “Koyun hastaydı, onun yüzünden sürüyü kaybedecektim” diyerek savunma yaptı.

Adana'da 40 yaşındaki besici Abdulcabbar T.’nin, sürüden ayrılan koyunu tekmeleyip, havaya kaldırarak yere vurduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

yeni-proje-3.jpg

Görüntüyü ihbar kabul eden bir vatandaş sayesinde şüpheli gözaltına alındı. Koyun barınağa götürüldü. Abdulcabbar T. ise ifadesinde, "Koyun hastaydı, sürekli geride kalıyordu. Bir anlık sinirle yaptım, pişmanım" diyerek kendisini savundu.

yeni-proje-4.jpg

Olay, 20 Haziran'da Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi'nde meydana geldi. Besici Abdulcabbar T., sürüden ayrılan koyunlarından birini tekmeleyip, havaya kaldırarak yere vurdu. Bir süre sonra sersemleyen koyunun, yerde baygın yattığı görüldü.

yeni-proje-6-001.jpg

Çevredekilerin tepki gösterdiği Abdulcabbar T.'nin hayvana eziyet ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Şüpheli, koyunu bırakıp olay yerinden ayrılırken, ihbarla bölgeye polis ve belediye ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-7.jpg

Veterinere götürülen koyun, daha sonra belediye barınağına teslim edildi.

yeni-proje-5-001.jpg

Gözaltına alınan Abdulcabbar T., emniyetteki sorgusunda şöyle dedi:

"Koyun hastaydı, sürekli sürünün gerisinde kalıyordu. Onun yüzünden sürüyü kaybedecektim. Amacım koyuna zarar vermek değildi. Bir anlık sinirle yaptım, pişmanım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN