Alman devinden Fenerbahçe'ye yılın transfer teklifi! Ferdi'yi alıp gol makinesini gönderiyorlar. Mourinho onayladı, iş bitti

Alman devinden Fenerbahçe'ye yılın transfer teklifi! Ferdi'yi alıp gol makinesini gönderiyorlar. Mourinho onayladı, iş bitti

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde transfer çalışmalarına odaklanan sarı-lacivertlilerde bomba bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haberle kahrolacak. Alman devinden Fenerbahçe'ye yılın transfer teklifi! Ferdi'yi alıp gol makinesini gönderiyorlar. Mourinho onayladı, iş bitti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Takımdan kimlerin ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber taraftarları şaşkına çevirdi. Alman devinden Fenerbahçe'ye yılın transfer teklifi! Ferdi'yi alıp gol makinesini gönderiyorlar. Mourinho onayladı, iş bitti.

ALMAN DEVİNDEN FENERBAHÇE'YE YILIN TRANSFER TEKLİFİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir teklif aldı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Almanya devi Borrussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu transferinde sona geldi.

yeni-proje-2024-06-27t095955-854.jpg

FERDİ'NİN YERİNE GOL MAKİNESİNİ GÖNDERİYORLAR

Almanya'da Bundesliga ekibinin yöneticileri ile bir araya gelen sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco, beklentilerinin 30 milyon olduğunu dile getirdi. Borussia Dortmund, 20-25 milyon Euro arasında bir rakama bu transferi bitirmek isterken Fenerbahçe indirime yanaşmadı. Bonservis bedelini düşürmeyi hedefleyen Alman kulübü, 31 yaşındaki forvet oyuncusu Niclas Füllkrug artı para önerisinde bulundu.

yeni-proje-2024-06-27t095048-614.jpg

49 MAÇTA 18 GOL 10 ASİST...

Sarı-lacivertlilerin bu isme sıcak baktığı ve söz konusu transferin Füllkrug ve 15 milyon Euro karşılında gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. EURO 2024'te Almanya Milli Takımı'nda yer alan Füllkrug, geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 49 maça çıktı.

Yıldız oyuncu 18 gol ve 10 asistle başarılı bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN