Galatasaray'a 33 milyon euroluk transfer müjdesi! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 78 asist...

Galatasaray'a 33 milyon euroluk transfer müjdesi! Yer yerinden oynayacak: 115 gol 78 asist...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğa ulaşmayı ve beşinci yıldızı takmayı hedefliyor. Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren sarı-kırmızılı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı. Orta saha arayışlarına başlayan Galatasaray'a İspanya'dan heyecanlandıran haber geldi.

Takvim'in haberine göre; İspanyol devi Barcelona, Finansal Fair- Play'de yaşanan sorunlar nedeniyle Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı gözden çıkarttı. İspanyol devi, Alman orta sahaya teklif gelmesi halinde tecrübeli oyuncu ile yollarını ayıracak.

Bu gelişmeden haberdar olan Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ın durumunu yakından takip edeceği öne sürüldü.

İlkay Gündoğan, Galatasaray'a transfer mi oluyor? Menajeri açıkladı - Sözcü

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 33 yaşındaki Alman orta saha, geçtiğimiz sezon Barcelona forması altında 51 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 14 asistlik katkı sundu.

Alman orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 608 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 115 gol 78 asiste imza attı. Alman orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN