Koç Ailesi'nin acı kaybı! İş dünyası şokta: Ölüm ilanını kendi eliyle yazmış

Koç Ailesi'nin acı kaybı! İş dünyası şokta: Ölüm ilanını kendi eliyle yazmış

Türkiye'nin bilinen zengin ve saygın iş adamlarından Koç Ailesi'nin bir üyesi hayatını kaybetti. Koç Holding'te uzun yıllar boyunca CEO'luk yapan Can Kıraç'ın, ölüm ilanını elle yazdığı öğrenildi. işte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Koç Holding'in CEO'su olarak görev yapan 97 yaşındaki Kıraç, geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu. Ülke gündeminde yer alan ölüm sonrasında Kıraç'ın ölüm ilanını kendisi yazdığı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

97 YAŞINDA VEFAT ETTİ

Koç Holding'in efsanevi CEO'su Can Kıraç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıraç, Koç Holding'in kuruluşundan itibaren önemli görevlerde bulundu ve holdingin büyümesine büyük katkı sağladı. Aynı zamanda Koç ailesine damat olan İnan Kıraç'ın da ağabeyiydi.

237688.jpg

ÖLÜM İLANINI ELİYLE YAZDI

Can Kıraç, ölüm ilanını da kendisi yazmıştı. Kıraç, Türkiye'de özel sektörün ilk kuşak profesyonel yöneticilerindendi. 1951'den 1991'e kadar Koç Holding bünyesinde birçok üst düzey görevde bulundu ve holdingin İcra Kurulu Başkanlığı'nı yaptı. Can Kıraç, renkli kişiliği ve yayınladığı kitaplarla da tanınıyordu.

Ölümünden önce kendi ölüm ilanını hazırlayan Kıraç, "Veda" başlıklı ilanda ailesine, dostlarına ve çalışma arkadaşlarına veda etti.

163469fe-3895-481d-9648-ae8c6108d80d-001.jpg

CENAZE İÇİN TARİH VERİLDİ

Kıraç, 28 Haziran Cuma günü Bebek Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Koç Holding'den yapılan açıklamada, Can Kıraç'ın vefatının derin bir üzüntüyle karşılandığı ve Kıraç'ın Türkiye'ye, topluma ve iş dünyasına yaptığı katkılarla her zaman hatırlanacağı belirtildi.

gq-8pvwwoaa6zx0-001.jpg

KOÇ HOLDİNG'DEN VEDA

Koç Holding'in CEO'su Can Kıraç'ın geçtiğimiz gün vefat etmesinin ardından Koç Holding'den paylaşım geldi. Holding'in kuruluş ve büyüme süreci esnasında etkin bir rol oynadığı paylaşılan Can Kıraç'ın ölümü üzerine derin bir üzüntü yaşadıklarını belirten Koç Holding, "Kıraç’ı, yaşamı boyunca ülkemize, Topluluğumuza ve iş dünyasına yaptığı katkılarla dâimâ hatırlayacağız. Tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN