Hasan Arat'a resti çekip gitmişti... Aboubakar Süper Lig'den takım satın alıyor! Resmi imzalar atıldı, hayırlı olsun

Hasan Arat'a resti çekip gitmişti... Aboubakar Süper Lig'den takım satın alıyor! Resmi imzalar atıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta bu sezon en büyük hayal kırıklarından biri olan Vincent Aboubakar, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Son çıkan iddialara göre yıldız golcünün Fenerbahçe'ye transfer olacağı gündeme gelirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haberi duyunca şok yaşayacak. Hasan Arat'a resti çekip gitmişti... Aboubakar Süper Lig'den takım satın alıyor! Resmi imzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte Aboubakar'ın Türkiye'den satın alacağı takım...

Süper Lig'de bu sezon adeta sessizliğe bürünün yıldız golcü Vincent Aboubakar, transfer iddiaları ile gündemde. Beşiktaş'ta beklenilen performansı gösteremeyen Aboubakar'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı gündemde. Futbolculuk hayatına Türkiye'de devam etmek isteyen Kamerunlu golcü gözünü iyice kararttı. Gelen son bilgi siyah-beyazlı taraftarları şaşkına çevirdi. Başkan Hasan Arat'a resti çekip gitmişti... Aboubakar Süper Lig'den takım satın alıyor! Resmi imzalar atıldı, hayırlı olsun.

ABOUBAKAR SÜPER LİG'DEN TAKIM SATIN ALIYOR

Futbolculuk kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Vincent Aboubakar, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi. İki dev kulüp arasında görüşmeler sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre Aboubakar, 1. Lig'den 2. Lige düşen Altay kulübünü satın alacağı öne sürüldü.

yeni-proje-2024-06-26t094947-195.jpg

HASAN ARAT'A RESTİ ÇEKTİ! RESMİ İMZALAR ATILDI

Ülkesinde tarım ticareti ve yerel ulaşım alanında yatırımları olan ve 20 milyon euro'luk serveti olduğu iddia edilen Aboubakar'ın Türkiye'den bir takım alarak futbolun içinde patron olarak kalmak istediği iddia edilmişti.

yeni-proje-2024-06-26t095001-485.jpg

Aboubakar'ın satın almak için görüşmeler yaptığı takımın ise 1. Lig'den 2. Lige düşen Altay olduğu iddia edildi. İzmir ekibinin şirketleşme yoluna gittiği bu sayede yabancı yatırımcılara kapısının açıldığı ortamda bir kaç yabancı şirketle görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN