Whatsapp' tan gönderilecek en güzel cuma mesajları, resimli, dualı, ayetli... En yeni cuma mesajları 2024!

Whatsapp' tan gönderilecek en güzel cuma mesajları, resimli, dualı, ayetli... En yeni cuma mesajları 2024!

Her hafta milyonlarca Müslüman, cuma gününün manevi atmosferini sevdikleri ve tanıdıklarıyla paylaşmak amacıyla kısa, anlamlı ve içten mesajlar gönderiyor. Sevdiklerinize göndermek üzere en anlamlı, yeni ve resimli cuma mesajlarını arıyorsanız, "En güzel cuma mesajları" haberimize göz atmanızı öneririz. İşte bu özel günü kutlamak ve sevdiklerinizle paylaşmak için güzel cuma mesajları.

Cuma günü, İslam dünyasında haftanın en kutsal günü olarak kabul edilir. Bu özel gün, Müslümanlar için bir araya gelme, dualar etme ve toplumsal bağları güçlendirme vesilesidir. Camilerde topluca kılınan cuma namazı, müminler için bir araya gelme ve manevi bir atmosferde bulunma fırsatı sunar.

Cuma mesajları, sevdiklerimize ve tanıdıklarımıza iyi dileklerde bulunmanın, onları hatırladığımızı göstermenin bir yolu olarak ortaya çıkmıştır. Bu mesajlar, genellikle kısa ve anlamlı metinler, dualar ya da hadislerden oluşur. Bazen de güzel bir görselle süslenir. Sosyal medya, SMS veya anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla paylaşılan bu mesajlar, manevi bir köprü kurar. Haftanın bu özel gününde, insanlar arasında manevi bir bağ oluşmasını sağlar.

Sevdiklerine en güzel, anlamlı, yeni ve resimli cuma gecesi mesajlarını göndermek isteyen kişiler Cuma Mesajları 2024 içeriğimize göz atabilirler.

1.webp

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı cumalar dilerim.

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.

2.jpeg

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

4.webp

İşinde ve sözünde doğruluktan ayrılma Allah hep seninledir unutma. Selâmün Aleyküm, Hayırlı Cumalar.

ALLAH'IM !.. İçimizi sevginle, dışımızı şefkatinle, rızkımızı bereketinle, ömrünüzü merhametinle, dünyamızı rahmetinle, ahiretimizi nurunla doldur. Âmin. Günaydın mutlu sabahlar. Hayırlı Cumalar dilerim.

5.webp

6.jpg

Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Cumamız Mübarek Olsun.

Rabbim cumalar hürmetine hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara da borçlarından kurtulmayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.

7.webp

Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar

8.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN