İSPER A.Ş onlarca çalışan alacak! Başvurular 4 gün sonra bitiyor, işte aranan şartlar

İSPER A.Ş onlarca çalışan alacak! Başvurular 4 gün sonra bitiyor, işte aranan şartlar

İş arayanlara İSPER A.Ş.’den müjdeli bir haber geldi. İstanbul Personel Yönetim olarak bilinen kuruma başvurmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Başvurular 4 gün sonra bitecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul Personel Yönetim A.Ş (İSPER), 50 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların son tarihi yaklaşırken, hangi mezunların başvurabileceği ve diğer detaylar belli oldu. İşte İSPER'in aradığı nitelikler ve başvuru süreci hakkında bilmeniz gereken her şey...

yeni-proje-28.jpg

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR?

İSPER A.Ş, part-time öğretmen ve usta öğretici kadrolarına 50 personel alımı gerçekleştirecek. Adayların başvurabileceği bölümler arasında Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Dil Eğitimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzel Sanatlar, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda, Tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı, Almanca, Fransızca, Korece, İngilizce, Robotik ve İnovasyon Uzmanlığı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Turizm ve Otelcillik, Yönetim ve Hizmet, El Sanatları, Ziraat Bölümü, Örgü ve İşleme Sanatları, Ayakkabı ve Saraciye gibi çeşitli alanlar yer almakta. Bu bölümlerden lisans ve ön lisans mezunları başvuru yapabilir.

yeni-proje-29.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvurular için adaylardan herhangi bir belge istenmeyecek. Ancak, başvuru yapacak kişilerin yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular, 21-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında İBB Kariyer internet sitesi üzerinden alınacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN