Kadir Doğulu şirketin kapısına kilit vurdu! Çalışanlar dava açmaya hazırlanıyor: 3 aydır maaş ödememiş

Kadir Doğulu şirketin kapısına kilit vurdu! Çalışanlar dava açmaya hazırlanıyor: 3 aydır maaş ödememiş

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, bomba iddialarla magazin gündemine geldi. Ünlü ismin 3 aydır çalışanlarına maaş ödemediği iddia edilirken çalışanların ise dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün desteğiyle kurduğu yapım şirketinin kapısına kilit vurdu. Alim Yapım adlı şirket, ekonomik sıkıntılar nedeniyle faaliyetlerine ara verdi ve maaşlarını alamayan çalışanlar davalar açmak için hazırlıklara başladı. Doğulu'nun, iflas haberi, bebek heyecanı yaşadığı bu dönemde gündeme bomba gibi düştü. Kadir Doğulu'nun şirketi hakkında detaylar ve mağdurların talepleri haberimizde…

yeni-proje-35.jpg

ŞİRKET FAALİYETLERİNE ARA VERDİ

Kadir Doğulu ve ortaklarının, ünlü oyuncuların rol aldığı projelerle adından söz ettiren Alim Yapım adlı yapım şirketi, ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiriyor. Şirket, son olarak Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı "Aşkın Pusulası" dizisinin 7. bölümünde çekimlere ara vermişti. Kadir Doğulu'nun açıklamalarına göre, ödeme sıkıntıları nedeniyle 3 aylık süre verildi ve ofisin tamamen boşaltılması kararlaştırıldı.

yeni-proje-34.jpg

ÇALIŞANLAR DAVA AÇIYOR

Ödemelerini alamayan çalışanlar, maaşlarını tahsil edememenin yanı sıra, şirketin kapalı olması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirtiyor. Şirketin ofisinin kilitlenmesinin ardından, çalışanlar ve projelerde görev alan diğer kişiler yasal işlem başlatmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şu an için birçok mağdur, alacaklarının tahsil edilmesi amacıyla dava açmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN