Yalı Çapkını'na Ayla geliyor: Derya Alabora kadroda

Yalı Çapkını'na Ayla geliyor: Derya Alabora kadroda

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını, 3. sezonuyla heyecan dolu yeni bir döneme başlıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Kadroya dahil olan oyuncu Derya Alabora, dizide Sinan’ın annesi Ayla rolünü canlandıracak.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, 13 Eylül Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanırken, izleyicilere heyecan dolu bir sürpriz daha yapıyor.

Dizinin sevilen karakterlerine hayat veren Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yanı sıra, kadroya katılan yeni bir oyuncuyla birlikte daha da güçlenen dizi, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Usta oyuncu Derya Alabora, Yalı Çapkını'nın kadrosuna dahil oldu. Alabora, dizide Sinan’ın annesi Ayla rolünü canlandıracak.

DERYA ALABORA KİMDİR?

19 Ağustos 1959 tarihinde İstanbul'da doğan Derya Alabora, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sinema-TV bölümünde eğitim görmüştür. 1977'de Dormen Tiyatrosu'nda tiyatro kariyerine başlayan ünlü isim, daha sonra birçok oyunda rol amıştır.

"Bir Kırık Bebek" filmi ile sinema kariyerine adım atan Alabora, "Masumiyet" filmindeki rolüyle birçok ödül almıştır. Ünlü isim, daha sonra "Adem'in Trenleri", "Pandora'nın Kutusu", "Die Fremde", "Deliha", "Deliha 2", "Şaşıfelek Çıkmazı" gibi projelerde rol aldı.

1983'ten bu yana oyuncu Uğur Yücel'le evli olan Alabora'nın 1985 doğumlu Can isminde bir oğlu var.

PELİN AKİL DE KADRODA

Öte yandan Yalı Çapkını dizisine 3. sezon öncesi Pelin Akil de katıldı. Akil, dizide Ferit’in çok değer verdiği, yaşça kendisinden büyük olan Diyar'a hayat veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN