Ankaralı Turgut'un kanser olduğu ortaya çıktı, son hali kahretti! Ünlü şarkıcının şimdi ilaç alacak parası bile yok

Ankaralı Turgut'un kanser olduğu ortaya çıktı, son hali kahretti! Ünlü şarkıcının şimdi ilaç alacak parası bile yok

Ankaralı Turgut’un son hali ortaya çıktı! Kanser olduğu öğrenilen şarkıcının sözleri kahretti. Ünlü şarkıcının şimdi ilaç alacak parası bile yok! Hastalığı yüzünden 13 kilo vermiş...

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut (Turgut Karataş), bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Akciğer kanseri teşhisi konulan Karataş, hastalığın karaciğerine de yayıldığını açıkladı. ATV'de katıldığı programda yaşadığı zor günleri ve tedavi sürecini anlatan sanatçının son hali, sevenlerini derinden üzdü.

KANSER TEDAVİSİNDE MADDİ SIKINTI

Ankaralı Turgut sağlık durumu || Son halini kızı paylaştı! Ankaralı Turgut sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Ankaralı Turgut kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? - Magazin Haber

Uzun süredir hastanede tedavi gören Ankaralı Turgut, kanser tedavisinde kullanılan akıllı ilaç için maddi sıkıntı yaşadığını belirtti. 1.5 ay hastanede yattığını ve bu süreçte 12-13 kilo verdiğini söyleyen sanatçı, ilacın maliyetinin 65 milyon TL olduğunu ve bu parayı karşılayacak durumda olmadığını açıkladı. Ünlü sanatçı, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede ben. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.

uytuyt

Ankaralı Turgut ayrıca, türkü ve şarkılarının yabancı filmlerde izinsiz kullanılması nedeniyle telif ödenmemesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Yıllardır müzik sektöründe emek veren sanatçı, telif hakları konusunda mağdur olduğunu belirterek bu durumun düzeltilmesini istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN