Galatasaraylılara Mauro Icardi şoku! "Arjantin'de yaşayacağım" dedi ortalık karıştı

Galatasaraylılara Mauro Icardi şoku! "Arjantin'de yaşayacağım" dedi ortalık karıştı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro İcardi, geçtiğimiz günlerde Wanda Nara ile ayrılık yaşadı. Bu ayrılık üzerine taraftarda Mauro İcardi şoku başladı. Arjantin'de yaşayacağını söyleyince ortalık karıştı. İcardi, Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte tüm detaylar...

Magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Galatasaraylı oyuncu Mauro İcardi geçtiğimiz dönemlerde Wanda Nara ile ayrılmıştı. Dünya çapında bilinen oyuncu şimdi de Arjantin'de mi yaşayacak? Galatasaray'dan ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar...

ARTIK ARJANTİN'DE YAŞAYACAK

Milyonlarca Galatasaraylı taraftar gözünü Maouro İcardi'ye çevirdi. Son dönemlerde eşi Wanda Nara ile ayrılması üzerine magazin dünyasını sarsan İcardi, ayrılık iddialarıyla gündeme oturdu. Ayrılık üzerine bir programa katılan Wanda Nara, Arjantin'de yaşayağını duyurdu. Arjantin'de yayınlanacak bir pasta programında sunuculuk yapacağını söyleyen Nara, ayrılık hakkındaki soruları da cevapladı. İcardi ile ilişkilerinin sürekli inişli çıkışlı olduğunu söyleyen Wanda Nara, bu ilişkiyi yeniden inşa etmek istediklerini itiraf edince Galatasaraylı taraftarların kafasında soru işareti oluştu.

Wanda Nara açıklamalarının devamında kavga etmeyi hiç sevmediğini anlattı. Tekrar bir araya geleceklerini anlatan Wanda Nara, "Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" sözlerini kullandı.

udabj6auei-4-hxdppaaq.webp

İCARDİ GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

Wanda Nara'nın bu açıklamaları ise Galatasaray taraftarında endişe yarattı. Arjantin'de yaşayacağını söyleyen ve orada kalacağını belirten Wanda Nara'nın yıldız futbolcu Mauro İcardi ile tekrar bir araya gelmesi halinde İcardi'nin Arjantin'e döneceği iddia ediliyor. Bu iddiaların doğru çıkması halinde İcardi'de Arjantin'e dönecektir. Fakat henüz bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN