Dünyaca ünlü yıldız köprüden atlamaya çalışan kadını kurtardı

Dünyaca ünlü yıldız köprüden atlamaya çalışan kadını kurtardı

Nashville polis departmanı, dün gece sosyal medyada yaptığı açıklamada, ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi'nin Cumberland Nehri üzerindeki bir köprüden atlamak isteyen bir kadını ikna ederek hayatını kurtardığını duyurdu.

ABD’nin Tennessee eyaletinde yer alan Nashville kentinde, dünyaca ünlü rock yıldızı Jon Bon Jovi'nin hayranlık uyandıran bir kahramanlık hikayesi yaşandı. Nashville polis departmanı, sosyal medyada yaptığı bir açıklamada, Jovi’nin, Cumberland Nehri üzerindeki bir köprüden atlamaya çalışan bir kadını ikna ederek hayatını kurtardığını bildirdi.

Polis tarafından paylaşılan video görüntülerinde, 62 yaşındaki Bon Jovi'nin bir müzik videosu çekimi sırasında köprüde tehlikeli bir durumda olan kadını fark ettiği görülüyor. Jovi, ekibiyle birlikte kadına yaklaşarak onu sakinleştiriyor ve çıktığı yerden inmesi için ikna ediyor. Başarılı bir şekilde kadını güvenli bir yere indiren Jovi, ona sarılarak destek veriyor.

VİDEO YOUTUBE'DA KALDIRILDI

Sosyal medyada hızla yayılan bu video, daha sonra YouTube’un "topluluk kuralları ihlalleri" gerekçesiyle kaldırıldı. Kadının sağlık durumu ve yardım talebi hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN