Medicana Ataköy hastanesi birinci yılını kutladı

Medicana Ataköy hastanesi birinci yılını kutladı

Medicana Ataköy Hastanesi, 1'nci yıl dönümünü hekimleri ve çalışanlarıyla birlikte kutladı. Medicana Sağlık Grubu CEO’su Reha Özkaya, Medicana Ataköy'ün grubun vizyonunu yansıtan önemli merkezlerden biri olduğunu ve sağlık teknolojilerinin herkes için erişilebilir olması için çalıştıklarını belirtti. Genel Müdür Dr. Erdal İbanoğlu ise hastanenin dünya çapında sağlık hizmetleri sunduğunu ve robotik cerrahi teknolojisiyle, onkolojik ameliyatlarda tercih edilen bir merkez olduğunu söyledi.

Medicana Ataköy, geçtiğimiz yıl Eylül ayında hizmete açılmasının ardından birinci yılını hekimleri ve çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Yıl dönümü etkinliğine Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Reha Özkaya da katıldı. Özkaya, Medicana Ataköy'ün, grubun gelecek vizyonunu yansıtan en önemli merkezlerden biri olduğuna dikkat çekerek, "Sağlık sektöründe hem Türkiye'de hem de dünya genelinde büyürken, en son tıp teknolojilerini herkesin erişimine sunmayı hedefliyoruz. Medicana Ataköy, bu amaca hizmet eden en önemli adımlardan biri. Gelişmiş teknolojisi ve uzman kadrosuyla sektöre örnek bir sağlık kuruluşu haline geldi. Bugün bir yılda elde ettiğimiz başarıyı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Medicana Ataköy Hastanesi Genel Müdürü Dr. Erdal İbanoğlu ise yaptığı konuşmada dünya sağlık sektörüne örnek olabilecek ameliyatlar ve tedaviler gerçekleştirdiklerini söyledi.

İbanoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Medicana Ataköy, en ileri teknolojilerle donatılmış ve çok güçlü bir akademik kadroya sahip olan dünya çapında bir sağlık merkezi. Geride kalan bir yılda, Medicana Ataköy’de dünya sağlık sektörüne örnek olabilecek ameliyatlar ve tedaviler gerçekleştirildi. İleri tanı yöntemleriyle fark yarattık. Robotik cerrahi teknolojisiyle, onkolojik ameliyatlarda tercih edilen bir merkez oldu. Yürüme robotu ile ülkemizden ve dünyadan hastalara yenilikçi fizik tedaviler uygulandı. Resmi sağlık sponsorluğu çerçevesinde, Galatasaray Spor Kulübü’nün sağlık kontrollerine ev sahipliği yapıyoruz. Kısa sürede kat ettiğimiz yol sadece bir başlangıç. Geleceğin sağlık anlayışında Medicana Ataköy çok ayrıcalıklı bir yer edinecek. Birinci yaşımız kutlu olsun”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN