TRT'nin ücretsiz dijital platformu paralı oldu! Maçların yayın haklarını almıştı: İşte üyelik fiyatı...

TRT'nin ücretsiz dijital platformu paralı oldu! Maçların yayın haklarını almıştı: İşte üyelik fiyatı...

TRT’nin ücretsiz olan dijital platformu Tabii kullanıcıları dikkat! Ücretsiz olan platforma artık o para ödenecek... UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa’nın yayın haklarını almıştı. İşte üyelik fiyatı...

Türkiye’nin dijital platformu Tabii, yeni yayın dönemine adım atarken kullanıcılarına ücretli bir abonelik seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Tabii Premium olarak adlandırılan bu yeni hizmet, zengin içerik yelpazesi ve çeşitli avantajlarla dikkat çekiyor. 21 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla kullanıma açılacak olan Tabii Premium, özellikle spor tutkunları ve içerik severler için cazip seçenekler sunacak.

UEFA KUPA MAÇLARI TABİİ PREMİUM'DA

TRT Dijital Platformu Tabii Nedir? Nasıl Kullanılır? - Tamindir

TRT’nin UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa’nın yayın haklarını 3 yıllığına almıştı. Bu kapsamda, Türk takımlarının maçları TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de şifresiz olarak izlenebilecek. Ancak, yabancı takımların maçları Tabii Premium kullanıcılarına özel olarak, ücretli olarak sunulacak.

TABİİ PREMİUM ÜYELİK ÖZELLİKLERİ

Tabii Premium aboneleri, çeşitli avantajlar ve içeriklere erişim sağlayacak:

  • Reklamsız İzleme

  • İndir ve İzle

  • En Yüksek Kalitede İzleme

  • 24 Saat Geri Alma

  • Zengin İçerik

TABİİ PREMİUM FİYATI

Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL olarak belirlendi. Üyelik 21 Ağustos 2024 tarihinden itibaren aktif hale gelecek ve kullanıcılara geniş bir içerik yelpazesi sunacak.

Tabii Premium’a geçmek istemeyenler ise, TRT’nin geniş içerik arşivine ve canlı TRT kanallarına reklamlı olarak erişmeye devam edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN