Dünyanın en pahalı çikolatası! 18 bin TL'lik çikolata ezmesi: İnsan bunu yemeye kıyamaz

Bildiğiniz çikolataları unutun! Bu çikolatanın fiyatı dudak uçuklatıyor! Dünyanın önde gelen lüks markalarından biri üretti! Dünyanın en pahalı çikolatası. Bu parayı verene aşk olsun! 18 bin TL'lik çikolata ezmesi...

Dünyanın önde gelen lüks markalarından Louis Vuitton, moda dünyasındaki prestijini gastronomi alanına taşıyarak sürülebilir çikolata ezmesiyle dikkatleri üzerine çekti. 405 Sterlin, yani yaklaşık 18 bin TL gibi dudak uçuklatan bir fiyattan satışa sunulan bu çikolata ezmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Louis Vuitton’un bu özel çikolata ezmesi, zarif ambalajıyla ve markanın ikonik logosuyla süslenmiş kavanozuyla satışa sunuldu. Ancak, ürünün yüksek fiyatı nedeniyle birçok kişi, “İnsan bunu yemeye kıyamaz” yorumları yaparak şaşkınlıklarını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN