Galatasaray'dan Young Boys maçı öncesi taraftarlara uyarı: Gözaltı tehlikesine dikkat!

Galatasaray'dan Young Boys maçı öncesi taraftarlara uyarı: Gözaltı tehlikesine dikkat!

Galatasaray, İsviçre'de Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı öncesi taraftarlarını gözaltına alınma riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Galatasaray'ın açıklamasına göre, taraftarlar maç günü yerel saat ile 16.00'dan itibaren Bern şehir merkezindeki Aarbergergasse'de toplanacak. Stadyuma ulaşım için Bollwerk durağından 20 numaralı otobüse binilmesi öneriliyor. Maç için stadyum kapılarının yerel saat ile 19.30'da açılacağı belirtildi.

NTV Spor'da yer alan habere göre; kulüp, İsviçre Ceza Kanunu'na göre taraftar yürüyüşlerinin yasak olduğunu, pankart, bayrak ve kıyafetlerde siyasi veya şiddete teşvik edici mesajların yasaklandığını hatırlattı. Ayrıca, şehir içinde ve stadyumda meşale, maytap, torpil gibi maddelerin kullanımının kesinlikle yasak olduğunu ve bu maddelerin kullanılması halinde ilgili kişilerin gözaltına alınabileceği ifade edildi. Galatasaray, taraftarlarını bu konularda uyararak, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için gerekli önlemleri almalarını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN