Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı'den Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklama

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı'den Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklama

Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı, bordo-mavili ekiple sözleşme imzalamak için şehre geldi. Genç savunma oyuncusunun açıklamaları Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti.

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, yeni transferi Serdar Saatçı'yı şehre getirdi. 21 yaşındaki savunma oyuncusu, çarpıcı açıklamalara imza atarak Beşiktaş taraftarının tepkisini topladı.

2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan 21 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçı, milli aranın ardından Trabzon'a gitti.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç savunma oyuncusu, Trabzonspor'un Beşiktaş'tan daha büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Saatçı'nın bu açıklamaları siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekerken kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Saatçı açıklamasında "Tarifsiz duygular içindeyim. Çünkü Beşiktaş'tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN