Vatandaşı zehirleyeceklerdi! Tam 75 ton bozuk ürün ele geçirildi

Vatandaşı zehirleyeceklerdi! Tam 75 ton bozuk ürün ele geçirildi

Gaziantep'te bir depoda piyasaya sürülmek üzere bekletilen 60 ton bozuk domates ve 15 ton havuç posası ele geçirildi. İşletme sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Uzun süre saklanan bozuk gıdalar büyük bir sağlık tehdidi oluşturuyor. Gaziantep'te Tarım bakanlığı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine bir işletmenin deposunu bastı. Depoda 60 ton domates ve 15 ton havuç posası ele geçirildi.

tyyyyyyy.jpg

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

İşletme, pul ve toz biber üretiminde kullanılmak üzere sakladığını iddia ettiği bu ürünlerin sağlık standartlarına uygun olmadığı ortaya çıktı. Ekipler, depodaki bozuk gıdaları imha etti. İşletme sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

fgggg.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halk sağlığını tehdit eden uygulamalara karşı taviz verilmeyeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN