Fenerbahçe'nin orta sahasına Alman panzeri! Jose Mourinho devreye girdi, özel olarak görüşecek. Fred bir daha forma yüzü göremez

Fenerbahçe'nin orta sahasına Alman panzeri! Jose Mourinho devreye girdi, özel olarak görüşecek. Fred bir daha forma yüzü göremez

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler Fred'in sakatlanmasıyla birlikte orta saha arayışına girdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Alman panzeri! Jose Mourinho devreye girdi, özel olarak görüşecek. Fred bir daha forma yüzü göremez. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin orta sahasına Alman panzeri! Jose Mourinho devreye girdi, özel olarak görüşecek. Fred bir daha forma yüzü göremez.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA ALMAN PANZERİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim aradığı ismi sonunda buldu. Akşam'da yer alan habere göre Jose Mourinho, listesinin ilk sırasında yer alan Leon Goretzka'yı ikna etmek için özel görüşme yapacak.

yeni-proje-2024-08-21t140517-418.jpg

JOSE MOURINHO DEVREYE GİRDİ, ÖZEL OLARAK GÖRÜŞECEK! FRED BİR DAHA FORMA YÜZÜ GÖREMEZ

Alman orta sahayı Fenerbahçe'nin yanı sıra Atletico Madrid ile Napoli de takip ediyor. La Liga ekibi 29 yaşındaki yıldızı kiralamak istiyor. Ancak Bayern Münih, tecrübeli yıldızı kiralamaya değil, satmaya sıcak bakıyor. Jose Mourinho'nun Goretzka'yı ikna etmek için bir görüşme yapacağı kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-21t140538-186.jpg

Jose Mourinho'nun da listesinin ilk sırasında yer alan Goretzka, Alman ekibi tarafından kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'ın da ilgilendiği Goretzka'nın piyasa değeri ise 30 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN