Galatasaray transferi arşa çıkardı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını getiriyor. Anlaşma sağlandı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray transferi arşa çıkardı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını getiriyor. Anlaşma sağlandı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray transferi arşa çıkardı! Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını getiriyor. Anlaşma sağlandı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu sefer defans hattı için harekete geçti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray transferi arşa çıkardı! Başkan Dursun Özbek Premier Lig'in yıldızını getiriyor. Anlaşma sağlandı, hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY TRANSFERİ ARŞA ÇIKARDI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Aslan'dan yılın transfer haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, sol bek arayışlarını sürdüren Cimbom Premier Lig'de oynayan Fransız oyuncu için teklif yapacak. Köhn'ün ayrılığıyla ilgili temaslarını sürdüren Aslan, Aston Villa forması giyen 31 yaşındaki sol beki çok istiyor.

yeni-proje-2024-08-20t110721-751.jpg

DURSUN ÖZBEK PREMIER LİG'İN YILDIIZNI GETİRİYOR! ANLAŞMA SAĞLANDI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Galatasaray'ın kısa süre önce resmi teklif yaptığı Lucas Digne ile temaslarının sürdürdüğü öğrenildi. Aston Villa forması giyen 31 yaşındaki Fransız oyuncu, Okan Buruk'un sol bek adayları arasında üst sıralarda yer alıyor. İngiliz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Digne'yi kiralamak isteyen Aslan, Köhn'ün satışının gerçekleşmesinin ardından yeni bir teklif daha sunacak.

yeni-proje-2024-08-20t110736-439.jpg

2022'den bu yana Aston Villa'da forma giyen yıldız sol bek, geçen sezon Premier Lig'de 33 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN