Bozcaada'yı yakacaktı! Otluk alanı ateşe veren kundakçı kamerada

Türkiye'nin birçok yeri günlerce alevlere teslim olurken Bozcaada'da dün otluk alanı ateşe verip kaçan kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Yangın büyümeden kontrol altına alınırken polis ve jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Bozcaada Baytur mevkiinde bulunan otluk alanda çıktı. Dumanı gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından alevler büyümeden kontrol altına alındı.

mm-copy.jpg

Yangının ardından yapılan incelemelerde otluk alanı ateşe veren kişi, çevredeki deponun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otluk alanı ateşe veren kişinin olay yerinden kaçtığı görülüyor. Polis ve jandarma ekipleri, olaya karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN