Dilan Polat’ın tahliyesi kutlanmaya başlandı! Güzellik merkezi şubelerinde kutlama yapıldı: 'Bak nasıl geldi enerji’

Eşi Engin Polat ile gözaltına alınan Dilan Polat’ın tahliyesi sevenlerini heyecanlandırdı. Dilan Polat Güzellik Merkezi şubelerinde kutlamalar başladı. Tüm çalışanlar ‘Bak nasıl geldi enerji’ diye bağırdı...

Suç gelirlerinin aklanması suçlamasıyla Engin Polat ve Dilan Polat gözaltına alınmıştı. Ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen çiftin tahliyesi sevenleri tarafından merakla bekleniyordu.

İstanbul'da Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, hakkında verilen tutuksuz yargılama kararıyla tahliye edildi. Kasım 2023'te "Suç gelirlerinin aklanması" suçlamasıyla eşi Engin Polat ile birlikte gözaltına alınan Dilan Polat, ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Dilan Polat’ın tahliye haberi, sadece yakın çevresi ve ailesi arasında değil, aynı zamanda sahip olduğu güzellik merkezlerinde de büyük bir sevinçle karşılandı. Polat’ın güzellik merkezi şubelerinde, çalışanlar ve müşteriler tahliye kararını kutlamak için bir araya geldi. Şubelerdeki kutlamalar, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN