Beşiktaş'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Immobile devreye girdi, imzalar atıldı. Hasan Arat özel jetiyle getirecek

Beşiktaş'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Immobile devreye girdi, imzalar atıldı. Hasan Arat özel jetiyle getirecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Orta saha arayışına devam eden Kara Kartal'dan flaş bir hamle geldi. Beşiktaş'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Immobile devreye girdi, imzalar atıldı. Hasan Arat özel jetiyle getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda orta saha arayışı devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Beşiktaş'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Immobile devreye girdi, imzalar atıldı. Hasan Arat özel jetiyle getirecek.

BEŞİKTAŞ'IN ORTA SAHASINA URUGUAYLI DİNAMO

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fotomaç'ta yer alan habere göre, en son Paris Saint Germain'den 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Cher Ndour'u kiralık olarak kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip için sürpriz bir orta saha transferi iddiası daha gündeme geldi.

yeni-proje-2024-08-20t113250-869.jpg

IMMOBILE DEVREYE GİRDİ, İMZALAR ATILDI! HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

Beşiktaş, Lazio'nun Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın Vecino'nun durumunu araştırdığı kaydedildi. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 32 yaşındaki oyuncunun Lazio ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

yeni-proje-2024-08-20t113131-301.jpg

Bu transferde ise Ciro Immobile'nin büyük rol oynadığı kaydedildi. 2022 yılından bu yana Lazio forması giyen Vecino, İtalyan ekibiyle çıktığı 86 maçta 11 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN