Acil durum kreminizi hazırlayın! Pişik, çatlak, tahriş, yara... Hepsini çok hızlı iyileştiriyor

Acil durum kreminizi hazırlayın! Pişik, çatlak, tahriş, yara... Hepsini çok hızlı iyileştiriyor

Evde yaralarınızı hızla iyileştirmek için acil durum kreminizi hazırlayın! Pişik, çatlak, tahriş, yara... Dışarıda 400-500 TL’ye satılan kremleri çok uyguna ve tamamen doğal bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Hepsini çok hızlı iyileştiriyor...

Cildinizde aniden ortaya çıkan pişik, çatlak, tahriş veya yara gibi sorunlarla başa çıkmak için tamamen doğal bir çözüm arıyorsanız, evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu acil durum kremi tam size göre! Evde bulunan basit malzemelerle hazırlanan bu krem, özellikle aşırı kuru ciltler için adeta bir kurtarıcı niteliğinde. Üstelik etkisini hızla gösteriyor, bu yüzden dolabınızda mutlaka bulundurmalısınız.

GEREKLİ MALZEMELER:

  • 150 gram Hindistan cevizi yağı

  • 20 ml kantaron yağı

  • 20 ml susam yağı

NASIL HAZIRLANIR?

resim-2024-08-21-124522339.png

  1. Hindistan cevizi yağını benmari usulü eritin. Bu, yağın besleyici özelliklerini korumasını sağlayarak cildiniz için en etkili formda kullanılmasını mümkün kılar.

  1. Eritilen Hindistan cevizi yağı soğuduktan sonra içine kantaron yağı ve susam yağını ekleyin. Bu yağların her biri cilt sağlığınız için mükemmel faydalar sağlar.

  1. Karışımı hafifçe çalkalayarak iyice karıştırın ve tercihen cam bir kavanoza dökün. Cam kavanoz, yağların özelliklerini daha uzun süre korumasına yardımcı olur.

  1. Kreminizi hazırladıktan sonra buzdolabında saklayın. Kullanmak istediğinizde, gece yatmadan önce uygulayın ve cildinizin bu doğal karışımı emmesine izin verin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN