Yoğun bakıma kaldırılmıştı: Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı

Yoğun bakıma kaldırılmıştı: Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı

İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen Reha Muhtar'ın son sağlık durumunu Uğur Dündar açıkladı. Dündar, "Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak." dedi.

Gazeteci Reha Muhtar, İstanbul'da evinde saat 01.00 sıralarında yüksekten düştü. Hastaneye kaldırılan Muhtar'ın bilincinin kapandığı ve entübe edildiği öğrenildi. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren ünlü gazetecinin son sağlık duruma ilişkin açıklama meslektaşı Uğur Dündar'dan geldi.

123213.jpg

X hesabından açıklama yapan Dündar şu ifadeleri kullandı:

"Ben, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca'nın bir zamanlar kıyasıya rekabet halinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar'ın uğradığı kaza sonrası sağlık durumunu takip ediyorum. Oğlu Poyraz ile kızı Ayşe Nazlı nöbetleşe hastaneye geliyorlar.

654654.jpg

Poyraz ve Ayşe Nazlı yaşlarının çok ötesinde bir olgunlukla sorularıma cevap veriyorlar. Bugün Reha'nın beyin tomografisi çekilip ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN