EFeler’in çözüm merkezi: 444 80 09

EFeler’in çözüm merkezi: 444 80 09

Efeler Belediyesi, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunan Çağrı Merkezi ile vatandaşların talep ve önerilerini hızla yerine getirmek için özveriyle çalışıyor.

Vatandaşlar, Efeler Belediyesi’nin 444 80 09 numaralı Çağrı Merkezi’ni diledikleri zaman arayarak istek ve önerilerini iletiyor. Efeler halkının başvurusunu alan ekipler, konuyu ilgili birimlere ileterek çözüm sürecini hızla başlatabiliyor. Bu kapsamda görev alan Çağrı Merkezi çalışanları Ağustos ayında 2 bin 581 başvuru aldı. Çağrı Merkezi aracılığı ile gelen taleplerin yüzde 96’sını sonuçlandıran Efeler Belediyesi’nin henüz gerçekleştiremediği 90 adet talep ise ilgili birimlerin çalışma takvimine eklendi. Rutin çalışmalarına titizlikle devam eden müdürlükler, vatandaşların talep ve önerilerini de sırasıyla gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemize ulaşmak sadece bir telefon uzağınızda! 444 80 09 numaralı hattımızdan 7/24 bize ulaşarak taleplerinizi iletebilir, çözüm sürecini başlatabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz tarafından karşılanan her başvuru, titizlikle değerlendirilerek çözüme yönelik gerekli adımlar atılıyor. Vatandaşlarımız, belediye hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmak için taleplerini diledikleri zaman iletebiliyor ve süreç hakkında bilgilendiriliyor” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN