Merkezefendi zabıtasından kantin denetimi

Merkezefendi zabıtasından kantin denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte ilçedeki okullarda kantin denetimi gerçekleştiriliyor.

Eğitime her zaman destek veren Merkezefendi Belediyesi ilçedeki çalışmalarına tüm hızla devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerin sağlığı için Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde denetim gerçekleştiriyor. Denetimde satılan gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğu, ürünlerin son kullanım tarihleri ve iş yerlerinin ruhsatları denetleniyor. Ekipler yapılan denetimde işletmelere sağlık yönetmeliği, hijyen ve genel kurallar hakkında bilgiler de veriyor.

“YAPILAN DENETİMLER BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK”

Öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığına önem verdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ İlçemizde yaşayan hemşirelerimizin sağlığı ve huzurunu sağlamak amacıyla canla başla çalışan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni eğitim-öğretim yılında da okul kantinlerinde denetime başladı. Okullarımızda yapmış olduğumuz bu denetimler belirli aralıklarla yapılmaya devam edecek” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN