Sadece gerçek bir dahi görmeyi başarabilir! Resimdeki gizli kediyi 9 saniyede sadece dâhiler buluyor

Sadece gerçek bir dahi görmeyi başarabilir! Resimdeki gizli kediyi 9 saniyede sadece dâhiler buluyor

Hem eğlenip hem de öğrenebileceğiniz testler arasında yer alan IQ testleri hafızanızın en uç noktalarına kadar erişiyor. Resimdeki gizli kediyi bulmak için sadece 9 saniyeniz bulunuyor. O kedi öyle bir yerde saklanıyor ki gerçek dahi olmayan kimse fark edemiyor. Testi kolay zannedenler ise 1-0 yenik başlıyor.

Eğlenirken öğrenebileceğini bu test sizi bambaşka bir yere götürüyor. Herkesin ilk bakışta kolay zannettiği bu test sizi yanılgıya uğratmasın. Sadece gerçek dahiler resimde gizlenen kediyi 9 saniyede fark ediyor. Gelin hep birlikte testte geçelim.

GİZLİ KEDİYE ODAKLANAN

Vermiş olduğumuz görselde temizlik yapan bir kadın bulunuyor. Ancak içerisindeyim gizlenmiş bir tane de kedi yer almaktadır. 9 saniyelik süreyi hazırladıysanız gelin hep birlikte gizli kediyi bulalım.

Sadece gerçek bir dahi görmeyi başarabilir! Resimdeki gizli kediyi 9 saniyede sadece dâhiler buluyor - Resim : 1

Sürenin sonuna geldik. Eğer kediyi hala bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Tekrardan testte dönebilir eğlencenin tadına varabilir ya da aşağıdan cevabına bakabilirsiniz.

CEVAP

Sadece gerçek bir dahi görmeyi başarabilir! Resimdeki gizli kediyi 9 saniyede sadece dâhiler buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN