Aklınız sizi şaşırtacak! 11 saniyede F harfini bulan keskin nişancı oluyor!

Aklınız sizi şaşırtacak! 11 saniyede F harfini bulan keskin nişancı oluyor!

Bu testin sonunu getirmek neredeyse imkansız oluyor. Satır ve sütunlarda yer alan E harflerinin içerisindeki F harfini bulmak sandığınızdan daha zor olacak. 11 saniye içerisinde testi tamamlayan keskin nişancı oluyor.

Farklı testler ile eğlenerek öğrenebileceğiniz gibi hayatın tadını da çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde eğlenebileceğiniz bir aktivite olarak yapabileceğiniz bu test sizin görsel algınızı da ölçmeye yarıyor. Zihninizi geliştirebilir aynı zamanda görsel algılarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Gelin teste hep birlikte bakalım…

GİZLİ F HARFİNE ODAKLANIN

Görsel içerisinde gördüğünüz E harflerinin arasında kendini farkı ile konuşturan bir F harfi bulunuyor. 11 saniyelik süreyi ayarladıysanız haydi teste geçelim.



11 saniyelik kısacık sürenin sonuna geldik. Eğer yanıtı bulamadıysanız testi yeniden çözebilir ya da aşağıdan yanıtı öğrenebilirsiniz.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN