Aynı firmanın bu iki modeli Türkiye'de peynir ekmek gibi satılıyor! Fiat Egea tarih oldu

Aynı firmanın bu iki modeli Türkiye'de peynir ekmek gibi satılıyor! Fiat Egea tarih oldu

Aynı firmanın bu iki modeli Türkiye'de öyle bir talep görüyor ki, peynir ekmek gibi satılıyor! Çok bilinen model Fiat Egea tarih oldu...

TUNACAN ATALAY

Türkiye otomotiv pazarında büyük bir değişim yaşanıyor! SUV pazarındaki payın %56,44’e ulaştığı Ağustos ayında Çinli marka Chery, güçlü modelleriyle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Tiggo 8 Pro ve Tiggo 7 Pro modelleri, Türkiye'de en çok satılan SUV modelleri arasında zirveye oturdu. Chery, %13,3'lük pazar payı ile Türkiye’nin en çok SUV satan markası olurken, bu başarısını üç modeliyle pekiştirdi.

FIAT EGEA CROSS GERİDE KALDI

Fiat Egea Modellerine Yine Zam Geldi: Güncel Fiyatları Ne Kadar? - Tamindir

Chery'nin başarısı yalnızca zirveye yerleşmekle sınırlı kalmadı. Ağustos ayı verilerine göre, Çinli markanın iki modeli, Türkiye'de üretilen ve SUV segmentinde önemli bir yer tutan Fiat Egea Cross'u da geride bıraktı. 8 aylık satışlarda Chery'nin Tiggo 8 Pro modeli 16.848 adetle birinci, Tiggo 7 Pro modeli ise 15.270 adetle ikinci sırada yer aldı. Üçüncü Chery modeli olan Omoda 5 ise 8.768 satış rakamı ile altıncı sırada konumlandı.

CHERY'NİN TÜRKİYE'DEKİ YÜKSELİŞİ

Chery TIGGO 7 kısa zamanda önemli başarılara imza attı - Lojiyol Haber

Chery'nin Türkiye'deki yükselişi dikkat çekici. Markanın SUV segmentindeki üç farklı modeli, özellikle bu yıl büyük bir çıkış yakalayarak Egea Cross gibi yerli üretim modelleri geride bıraktı. Türkiye SUV pazarında Chery'nin iki modeli birden ilk iki sıraya yerleşerek önemli bir başarıya imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN