Kur artışı kaçınılmaz: Korkutan dolar tahmini! Selçuk Geçer, üç hanelere çıktı

Kur artışı kaçınılmaz: Korkutan dolar tahmini! Selçuk Geçer, üç hanelere çıktı

Yatırımcılar, dolar/TL kurundaki hareketliliği yakından izlerken, Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin geldi. Selçuk Geçer, doların geleceğine yönelik tahminleriyle şaşırttı. İşte detaylar...

Daha önce doların reel değerini 50 TL olarak belirten ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'deki ekonomik baskıların devam etmesi durumunda kurun hızla yükselebileceği konusunda uyardı.

Geçtiğimiz günlerde doların 80 TL seviyesine ulaşabileceğini öngören Selçuk Geçer, bu kez çıtayı daha da yükselterek dolarda 100 TL seviyesinin görülebileceği uyarısında bulundu.

DOLAR YÜKSELİR Mİ? DOLAR NE KADAR OLUR?

Yenicag'da yer alan habere göre, Selçuk Geçer, küresel ekonomik krizlerin ve Türkiye’deki kur baskısının derinleşmesi halinde doların 100 TL seviyesine ulaşabileceğini belirtti.

Selçuk Geçer, "Yurt dışında ekonomik sıkıntılar daha da derinleşmiş durumda ve Türkiye'de kur artışı kaçınılmaz bir gerçek. Eğer bu eğilim devam ederse, dolar 100 TL seviyesine ulaşabilir" diye konuştu.

Dolardaki bu artışın kaçınılmaz olduğunu savunan Selçuk Geçer, kur baskısının sürmesi durumunda daha büyük ekonomik zorlukların kapıda olduğuna dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN