O hayvanı karşısında gören halk şok geçirdi! Suriye'den kaçıp Türkiye'ye gelmiş

O hayvanı karşısında gören halk hayretler içinde bakakaldı! Suriye'den kaçıp Türkiye topraklarına kadar gelmiş...

Kilis'in Akçabağlar Mahallesi'nde Suriye sınırına yakın bir bölgede sabah saatlerinde yakalanan bir deve kuşu, güvenlik ekiplerinin dikkatli müdahalesiyle Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildi. Suriye'den kaçıp sınırı geçtiği düşünülen deve kuşu, yerel halk tarafından tarlada dolaşırken fark edildi.

Sabah saatlerinde Akçabağlar Mahallesi'nde tarlada çalışanlar, deve kuşunu görünce durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye intikal ederek deve kuşunu yakaladı.

GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ'NE NAKLEDİLDİ

Suriye'den kaçıp Türkiye sınırına geçtiği tahmin edilen deve kuşu, güvenli bir şekilde yakalandıktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN